Bouw gezondheidscentrum Veenendaal West gaat van start

 

BOUW GEZONDHEIDSCENTRUM VEENENDAAL WEST VAN START

Na vele jaren van voorbereiding is er op vrijdag 23 augustus j.l. gestart met de realisatie van ons nieuwe gezondheidscentrum dat gevestigd wordt aan de Appelvink 1 in Veenendaal West, waar voorheen de Openbare basisschool de Achtbaan gehuisvest was.

Allereerst is gestart met het opschonen van het terrein, zodat de bouwbedrijven met hun containers, materialen en auto’s er goed bij kunnen komen. Het is bijzonder om te zien dat door het verwijderen van het gras, onkruid en een aantal bomen er zoveel extra ruimte ontstaat.

                

Vervolgens is begonnen met het intern slopen van het huidige pand. Op het oog lijkt het van buiten af nu dat er momenteel weinig gebeurt, maar de werkelijkheid is anders: inpandige muren worden zorgvuldig afgebroken, het systeemplafond en de vloerbedekking is verwijderd evenals de bekabeling en het sanitair.
Inmiddels is de grote ruimte zichtbaar waar volgend jaar diverse eerste-lijn hulpverleners in samenwerking hun diensten gaan verlenen.

                            

Aankomende weken zal intern verder worden gewerkt aan de inpandige sloopwerkzaamheden, waarna volgens planning begin oktober gestart wordt met het afbreken van het dak en de buitenmuren.
De fundering van het pand zal in stand worden gehouden. Op deze fundering zal een volledig nieuw, bijna energie-neutraal pand gebouwd worden. Impressiefoto’s van ons nieuwe pand zullen we binnenkort delen op Facebook.

Vindt u het leuk om de bouw van ons centrum te volgen, dan is dit mogelijk via onze Facebook-site: Fysio- Manueletherapie Holtslag.