Over ons

even voorstellen

Fysio Holtslag

Fysio- en Manueletherapie Holtslag is er voor iedereen met klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Wij willen namelijk een belangrijke partner zijn in het gezond worden en blijven van de mens. Mensen van jong tot oud zijn in onze praktijk op de juiste plek voor een optimale zorg op maat. Wij hebben een professioneel team in Veenendaal en Rhenen om u de best mogelijke zorg te bieden

Onze praktijk is een moderne, innovatieve praktijk voor fysiotherapie, manuele therapie, sport-, schouder- en geriatrische fysiotherapie en vele andere specialisaties en is aangesloten bij de verschillende specialistische netwerken.

Als praktijk hebben we veel affiniteit met problemen die variëren van de ouder wordende mens en de problematieken die dit met zich meebrengt tot problemen bij sporters op zowel recreatief als topsportniveau. Om deze reden is er een goede samenwerking met de geriater, thuiszorgorganisaties, sportartsen en sportverenigingen.

Onze therapeuten zijn allen BIG-geregistreerd, staan vermeld in het kwaliteitsregister fysiotherapie en worden bijgeschoold in zowel de verplichte als vrijwillige na- en bijscholing om zo de hoogstaande kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij zorgen dat zij u de best mogelijke verzorging kunnen geven.

Als praktijk zijn we een onderdeel van het Science Netwerk Nederland, waarin we participeren in wetenschappelijk onderzoek, wetenschappers opleiden en zorg dragen dat onze kennis omtrent nieuwe ontwikkelingen binnen ons beroep optimaal is. Onze praktijk maakt daarnaast deel uit van GEZ centrum Veenendaal West en GEZ centrum Veenendaal, waarin gewerkt wordt aan ontwikkeling en uitvoering van multidisciplinaire zorg producten in Veenendaal.

Onze praktijk heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Op onze website wordt u geïnformeerd over onze visie,
specialisaties en werkwijze van onze praktijk.

HET GEDREVEN TEAM VAN FYSIO HOLTSLAG

wilt u snel geholpen worden? Maak direct een afspraak

Lees hier het laatste nieuws

Van holtslag fysio- manueletherapie

Vacature Oncologie fysiotherapeut

Verzoek tot dragen mondmasker binnen de praktijk

In verband met de sterke toename van het aantal COVID besmette mensen, zijn wij helaas genoodzaakt u met klem te verzoeken om vanaf heden bij het betreden van onze praktijklocaties weer een mondmasker te dragen. Dit alles om de gezondheid van onze patiënten en werknemers te beschermen. Hopend op uw medewerking. Team Fysio Holtslag

Wie komt ons team versterken?

Zorg op maat Holtslag Patiëntenportaal