Sportfysiotherapie

Klachten herstellend

Sportfysiotherapie

Wij zijn het expertise centrum in sportfysiotherapie. Met Maria Roelofsen (Master sportfysiotherapeute) en Monique de Goede (Master sportfysiotherapeute) bevat ons centrum ervaringsdeskundigen voor sportgerelateerde zorg bij de recreatieve – en wedstrijdsporters. Deze zorg is zo mogelijk multidisciplinair, zowel preventief als curatief, gericht op allerlei sportniveau, en specifiek trainingsbegeleiding bij de wedstrijdsporter. Onze praktijk maakt gebruik van de faciliteiten binnen het sportcentrum La Vita waar we sporters optimaal kunnen begeleiden en revalideren.

Verwijzing en vergoeding
Voor een sportfysiotherapeutisch consult of een sportfysiotherapeutische behandeling kunt u ook zonder verwijzing van een arts bij ons terecht. De behandeling wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en is afhankelijk van uw verzekeringspakket.

Wat gebeurt er tijdens de eerste behandeling?
Tijdens de eerste behandeling zal er een anamnese plaatsvinden waarbij de sportfysiotherapeut een uitgebreid vraaggesprek met de patiënt voert. Daarna zal er een lichamelijk onderzoek worden uitgevoerd. De sportfysiotherapeut kijkt daarbij niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt tevens waardoor de klacht ontstaat. Daarnaast bekijkt de sportfysiotherapeut, of de patiënt andere lichamelijke problemen heeft, die toe te schrijven zijn aan de klacht. Afhankelijk van dit onderzoek en de hulpvraag van de patiënt wordt een behandelplan opgesteld en een prognose gemaakt.

  • Sportblessures
  • Andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten
  • Blessure preventie
  • Sportgerelateerde voedingsadviezen
  • specifieke trainingsbegeleiding van trainingsprogramma’s en prestatieverbetering voor wedstrijd sporters
  • EHBSO: eerste hulp bij sportongevallen
  • Sport spreek uur
wilt u snel geholpen worden? Maak direct een afspraak

Lees hier het laatste nieuws

Van holtslag fysio- manueletherapie

Vacature Oncologie fysiotherapeut

Verzoek tot dragen mondmasker binnen de praktijk

In verband met de sterke toename van het aantal COVID besmette mensen, zijn wij helaas genoodzaakt u met klem te verzoeken om vanaf heden bij het betreden van onze praktijklocaties weer een mondmasker te dragen. Dit alles om de gezondheid van onze patiënten en werknemers te beschermen. Hopend op uw medewerking. Team Fysio Holtslag

Wie komt ons team versterken?

Zorg op maat Holtslag Patiëntenportaal